Sign in to follow this  
Pickleberry

Clan Tag Missing

Recommended Posts

Error report
Describe problem and what you saw The Clan Tab is not populating ( endless loading error ) and when I am in battles, I am often without my clan tag of [HORN].
I do not think that my clan was "Deleted" because on rare occasions my [HORN] tag will appear in some games, but usually not.
Also, when looking at the Clan Tab I see a loading error instead of a search clan option.
What you expected to see I should be able to see my clan's profile ( I am leader ) and manage users, with the recent changes in CW I would like to maybe become more competitive in clanwars but because of this error I cannot join another clan or recruit new members.
Conditions in which error reproduce The issue exists continually, all day, and appears to have occurred recently ( 1-2 patches back )
Problem details

Endless loading error:
5jtHAtD.png

Missing Tag in Battles:
r5PuFSv.jpg

Frequency of reproduction always
Time of bug Version 0.10.27.102917

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

they know about this since about 2 weeks...to be fixed soon-ish.

meanwhile, restarting the game fixes it. or dont get sent to the titel screen from within the game.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, forc3dinduction said:

they know about this since about 2 weeks...to be fixed soon-ish.

meanwhile, restarting the game fixes it. or dont get sent to the titel screen from within the game.

Thanks, didn't see anything in PC bug reports about it - saw one here on XB bug report but they didn't fill the form out right so no response.

Edited by Pickleberry

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.