Jump to content

Optimization for chemical plant map


 Share

Recommended Posts

Error report
Describe problem and what you saw In the center of the chemical plant map, we experience a drop in frames in the game And this problem occurs when there are several cars in the center of the map.
What you expected to see The frame in this map should not drop too much.
Conditions in which error reproduce There is no error. It's just a big drop in frames.
Problem details It does not matter what state we are in this map, this problem always exists. I do not have such a problem in other maps.
Frequency of reproduction always
Time of bug any time i play this map.

 

 this fire or car in the picture should be the main problem.
I say there is a 100% problem with fire. And I suggest you optimize it

 

New folder (5).zip

 

 

 

close.png

far.png

Edited by DEATH90644
Link to comment
Share on other sites

On 7/19/2020 at 2:21 PM, DEATH90644 said:

Problem details

Please make screenshots and/or video with FPS graphs near and far of problem's location

Read this for more information  

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

On 7/21/2020 at 8:40 PM, DEATH90644 said:

done.

well... please press F11 before make screenshot. And please make new screenshots, publish it with logs at new post.

Link to comment
Share on other sites

1 screenshots far of problem's location.

1 screenshots near of problem's location.

The problem with this map is precisely the flames around the map, which take up a lot of system resources. I have a request from some of my friends about this issue and they have this problem. I sent another post about flame optimization. In general, believe that the flames need to be optimized. Needless to say, it is difficult to see the game environment when using flames.

 ty for f11 :) 

Screenshot (79).png

 

 

 

 

Screenshot (94).png

Edited by DEATH90644
Link to comment
Share on other sites

Try to setup borderless fullscreen video mode or disable v-sync

Link to comment
Share on other sites

I made changes but the problem still persists. I will take a photo for you.

 

Screenshot (133).png

Edited by DEATH90644
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 7/30/2020 at 2:14 PM, DEATH90644 said:

I made changes but the problem still persists. I will take a photo for you.

I see that now is better: there isn't a "FPS saw".

Try to decrease "Particle density" in graphics options

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Yes I have the same problem with FPS on Chemical Plant, and - in fact on any map with cloudy weather. FPS doesn't seem to be much of a problem in sunny weather. Is it possible to change settings for simplified clouds? Or better still - just have them as a static feature on the background map image.

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...