Jump to content

Ravagers Camera glitch


Recommended Posts

My in-game name is KripiAK

Error report
Describe problem and what you saw I've found all 76 ravagers cam but when i shot one (not the last one) my internet connexion glitched and i didn't see the in-game notification when you shoot a ravager cam.
What you expected to see i don't know my internet connexion glitched but i expected to see the ravager cam when i log back in.
Conditions in which error reproduce shoot a ravager camera and at the same time shut your internet connexion.
Problem details it was at c5/c6 in "test site"
Frequency of reproduction once
Time of bug  

 

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

But i can't get the reward :( is there something i can do ? i looked out for all the cam i even found the one in  C6 south of the Q (look like a Q) But when i shot it my internet connexion crash i've seen the cam destroy animation BUT it didn't count and now the cam is no longer here :( Please HELP ME do something gift me the peeper reward or something i've worked so hard for this :( 

Link to post
Share on other sites

KripiAK,

  Greetings, I too had the problem once.  Maybe it's best to recheck all the locations again.  I know that is a PITA, but it's possible that it may correct itself and you find the last one.  Unless someone has more information on this.  I suggest this.  Resart Comp, router, try again. 

Thanks, and keep up the good work....

Link to post
Share on other sites

I think this button may reset all the cameras so you can shoot them again. But I'm not sure.

685674214_screenshot-200822-165236(25339

Link to post
Share on other sites

Thanks for the Help ! but i don't think restarting the comp will make respawn all cams because you could get the reward more than once i'll try it ! 

Ps: i've been to the location when my internet glitch out and the cam is not here (before restart comp)

Link to post
Share on other sites

Ok, I've restarted but no cams respawned so back to the begenning :/ pls help

Link to post
Share on other sites
On 8/23/2020 at 3:14 AM, KripiAK said:

Ok, I've restarted but no cams respawned so back to the begenning :/ pls help

Search at North

Link to post
Share on other sites

Nothing at North...

Link to post
Share on other sites

Greetings once again,

  I know this might be well not what you want to hear, but since you have tried all other suggestions............  I suggest that you revisit all locations again and double, triple check to make sure.  Others have mentioned that utube have maps and videos showing locations.  Give that a try.  Maybe you might get lucky.  Other than that we wish you the best luck.  It can be done and yes, when I thought I was done, I had missed one.

  Keep up the good work.....my fellow warrior of the wasteland..........

Link to post
Share on other sites
On 8/29/2020 at 9:00 PM, KripiAK said:

Nothing at North...

Please write all North squares where you was search. Will be very well if you make screenshots with coordinates and attach logs.

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Ok so i've search at least 2 times with treeburgers map and about 3 times with The Sethioz Project's video and i'v found absolutely nothing, i can't search what i can't see the only solution that i see is that an admin reset all of my cams count and make them reappear on the map.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...