Sign in to follow this  
pietschs

Lag Spikes

Recommended Posts

1 hour ago, pietschs said:

So to be clear, you asked me to change power setting in NVIDIA Control Panel. Do you want me to go back to default and remove the change you asked for?

I rather meant some extraneous changes if you made them. But this can also be reverted, this change did not help you anyway.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/18/2020 at 7:21 AM, pietschs said:

What exactly did you do? Have you tried playing on different monitors separately, is there a difference?

Share this post


Link to post
Share on other sites
44 minutes ago, Sipovec said:

What exactly did you do? Have you tried playing on different monitors separately, is there a difference?

1. Disable G-Sync in Nvidia driver if enabled. 

2. Disconnect one of the monitors completely. Try different ones.

3. Try turning off the sound in the game settings.

4. Try to enable the "Legacy GPU Compatibility" feature in the video settings.

5. If you have changed any settings in the NVIDIA Control Panel, it may be worth returning them to their default position.

 

These are the steps I took

1.N/A

2.Tried 2 different monitors 1 1440 and 1 1080

3.Turned off game sound

4.Set Legacy GPU

5.Reset NVIDIA Control Panel to default

 

There has been no difference between monitors

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/21/2020 at 7:13 PM, pietschs said:

 

Sorry, we ran out of ideas as to why you are having this problem.

This does not happen in our systems, and there are no massive complaints from other players.

There is something wrong with your PC configuration, but we cannot tell exactly what.

Maybe you should write to nvidia tech support.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Sipovec said:

Sorry, we ran out of ideas as to why you are having this problem.

This does not happen in our systems, and there are no massive complaints from other players.

There is something wrong with your PC configuration, but we cannot tell exactly what.

Maybe you should write to nvidia tech support.

It seems there are more reports of this issue

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have the same problem since i upgradet my pc to ryzen 9 3900x and DDR4 Ram...

i had an intel 5440k before and it worked fine...

maby its a problem with amd?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/25/2020 at 12:13 AM, pietschs said:

 

Try lowering the Texture Quality setting and attach design file this car - /designsave

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, TraubeMinze said:

is it the same problem they have at my end?

Create a separate topic with logs and DxDiag.

On 9/25/2020 at 12:13 AM, pietschs said:

It seems there are more reports of this issue

One of the players had a similar problem due to the transfer of the "Users" directory from the system drive to another. Make sure you have this directory on your system drive.

And try disabling "NVIDIA Aftermath" in the launcher settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

im having a similar problem. and i think i have a suspect to what it might be...
after an nvidia driver update the game started stuttering badly. 
the driver that works is version 451.67, all newer drivers seem to stutter the game.
could it be a compatibility issue with the newer nvidia drivers?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.